1e modellen gepresenteerd denktanks

22 februari 2017

Op 20  en 21 februari heeft Gerbert Smulders van bureau LOS Stadomland aan de denktanks bestaande uit inwoners van Waalre en ondernemers en winkeliers van winkelcentrum Den Hof, de 1e modellen van Den Hof gepresenteerd. Deze zijn gemaakt naar aanleiding van een rondgang met de denktanks door het gebied op 28 januari. Na de presentatie, eerder ook aan de gemeenteraad van Waalre gegeven,  werd de inwoners, ondernemers en winkeliers gevraagd over de modellen te discussiëren en door te denken.

Boodschap van Gerbert Smulders daarbij was: ‘Dit zijn nog maar 1e modellen, als startpunt om het gesprek te voeren. De goede en minder goede dingen zou je uit de verschillende modellen kunnen halen om vervolgens te komen tot betere versies.  Niets staat al vast. Denk na over het beeld dat je met het centrum van Aalst wilt uitstralen. Welke sfeer hoort daarbij?’ Maar ook: ‘Het is nu een groot gebied waar het erg rustig is. Hoe kunnen we het levendiger maken. En wat zijn de mogelijkheden om het te groener en veiliger te maken. Meer een gebied waar je graag wilt verblijven en trots op bent’.  

Bekijk de presentatie.

avatar

Geplaatst door Gemeente Waalre