Randweg en Oost-West verbinding

23 april 2017

beter: duurzaam om het kerkdorp waalre heen over een randweg aan te leggen over bestaande verharde en onverharde wegen met een tweede oost-westverbinding om ook de huidige enige oost-west verbinding in Waalre te ontzien.
In allerlei projecten wordt slechts gesproken over beide noord-zuid verbindingen. NIET over de enige oost-westverbinding.
Bij de onderwerpen hieronder hoort ook het item: Willibrorduslaan

avatar

Geplaatst door Joh H.F. Roijers

Ger van den Broek

Helemaal mee eens, een randweg om Waalre dorp heen en doorgetrokken tot de Burgermeester Mollaan is een serieuze oplossing voor de verkeersoverlast in Waalre dorp.
In het artikel over de invloed van de westparallel geeft de gemeente wel een te verwachte reductie van het verkeer. Ik mis de aannames voor de betreffende simulatie en hoeveel verkeer er toch nog van deze routes gebruik zal maken. Het woonwerkverkeer uit Valkenswaard, Achel, Neerpelt en Dommelen zullen waarschijnlijk geen gebruik maken van de west-parallel.
In de pers heb ik kunnen lezen dat de aanpassingen van de Eindhovenseweg de druk op straten in de omgeving zal toenemen, waaronder ook de Julianalaan Willibrorduslaan.

17 mei 2017 om 19:00

Plaats een reactie