Belangrijke mijlpaal bereikt

11 mei 2017

Op 9 mei bereikte het project Duurzaam door Waalre een belangrijke mijlpaal. De ambitie voor het centrum van Aalst en Den Hof is vertaald in een gebiedsvisie die breed door de denktank wordt  gedeeld. Een van de denktankleden complimenteert zichzelf en de anderen met het proces.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan plannen om het gebied in de toekomst meer leefbaar, levendig, herkenbaar en bereikbaar te maken. Een van de denktankleden complimenteert zichzelf en de anderen met het proces. Hij benadrukt ook het belang van besluitvorming door de raad: ‘Als ik zie waar we vandaan komen, vanaf de verkennende wandeling tot nu, dan ben ik niet ontevreden over wat hier nu voor ons hangt. Ik denk dat er goed geluisterd is en dat alle technische vragen beantwoord zijn. Ik hoop dat we raad kunnen overtuigen van de kwaliteit van de visie en de haalbaarheid’.

Vanaf 18 januari werkt de gemeente Waalre met inwoners, ondernemers, winkeliers en omwonenden aan een integrale gebiedsvisie voor het centrum van Aalst en Den Hof. De ambitie is om het meer leefbaar, levendig, herkenbaar en bereikbaar te maken. Een weg die oogt als een laan en een centrum waar het fijn verblijven is. De gemeente Waalre wil zodra de Westparallel klaar is, in Aalst en Waalre-dorp aan de slag. Het is uiteindelijk de raad in Waalre die over de visie beslist. Benieuwd naar wat door de denktank samen met bureau Los Stad Om Land is bedacht? Klik hier.
 

avatar

Geplaatst door Gemeente Waalre

Plaats een reactie