Start campagne 'Weren vrachtverkeer'

24 mei 2017

Waalre en Valkenswaard slaan de handen ineen om het vrachtverkeer door de dorpskernen te weren. Op 24 mei werd over de weg tussen Waalre en Valkenswaard een spandoek bevestigd met daarop de tekst: 'N69 Slow Lane, A2 Fast Lane'. Met het spandoek, flyers, posters, signaleringsborden en andere acties wordt een duidelijke boodschap afgegeven aan doorgaand vrachtverkeer. Neem voortaan de A2 en vermijd onze dorpkernen. Wethouder Wijnen van Valkenswaard prees de aanwezige inwoners die ook al jaren aandacht vragen voor het probleem. 'Als we niet doorzetten zal het nooit veranderen'. Wethouder van Dijk van Waalre: 'In Waalre werken we met het project Duurzaam door Waalre nu al aan plannen die ervoor moeten zorgen dat het in onze centra rustiger wordt'.

avatar

Geplaatst door Gemeente Waalre

Plaats een reactie