Geef uw mening over de gebiedsvisie centrum Aalst/Den Hof

31 mei 2017

Op 8 juni organiseren we een inloopmiddag/avond. We zijn benieuwd wat u als inwoner van de plannen vindt. Wordt het centrum van Aalst op deze manier een plek waar het fijn verblijven is? 

Sinds 18 januari werken inwoners, omwonenden, winkeliers, ondernemers met de gemeente Waalre aan een gebiedsvisie voor het centrum van Aalst. Het doel is om het in Waalre leefbaar, groen en veilig te maken. Op 11 mei is een eerste belangrijke mijlpaal bereikt. De ambities voor het centrum zijn vertaald in beelden en contouren waar de denktank zich in kan vinden. Voor we verder gaan, willen we weten wat u van de visie vindt. Wordt het centrum van Aalst op deze manier een plek waar het fijn verblijven is? Kom kijken naar de plannen en ga in gesprek met de wethouder en denktankleden op 8 juni tijdens de inloopmiddag/avond van 16.00 uur - 20.30 uur op Den Hof. Locatie: het voormalige Zeemanpand, Den Hof 86.
 

avatar

Geplaatst door gemeente Waalre

gemeente Waalre

Beste mevrouw Leemans, de herinrichting van de Eindhovenseweg voorziet in een afname van de verkeersintensiteit op de weg van 21.000 motorvoertuigen per etmaal nu, naar circa 13.500 na de herinrichting. Dit is mogelijk door de aanleg van de Westparallel, de herinrichting van de Eindhovenseweg en aanvullende lokale verkeersmatregelen. We sturen het verkeer niet de wijken in. Bij de uitwerking van de visie zal de parkeerproblematiek in het centrum nader onder de loep worden genomen.
Uw opmerkingen over verkeer en parkeren maken deel uit van een nadere uitwerking van de visie.

13 juni 2017 om 10:53

Ingrid Leemans

Het verkeersprobleem van de Eindhovenseweg wilt U oplossen door het verkeer de woonwijken in te sturen.
U vergeet voor het gemak dat de Maarten Trompstraat een eenrichtingsverkeerstraat is.
Momenteel kunnen de bewoners van de bovenwoningen hun auto's al niet parkeren wanneer de winkels geopend zijn, vanwege al het personeel dat aan de achterzijde parkeert: wat wordt dat met nog meer uitbreiding?

12 juni 2017 om 15:41

Plaats een reactie