Laat Den Hof afgesloten

23 augustus 2017

Het plan wil Den Hof verlevendigen en aantrekkelijker maken plus een extra toegangsweg naar het grote parkeerterrein.
Op dit moment wordt Den Hof min of meer afgesloten van de Eindhovenseweg zodat bezoekers zo min mogelijk last hebben van de 21000 voertuigen per etmaal. Ook bij de verwachtte 13000 blijft dit argument van kracht. Het nu geplande pleintje heeft dus helemaal geen meerwaarde en is m.i. ook in strijd met de primaire doelstellingen van de reconstructie. Ook de toegangsweg naar het parkeerterrein is m.i. In strijd met de doelstelling van het project omdat dit auto's op Den Hof toestaat. Logischer zou zijn een toegangsweg vanaf de Eindhovenseweg via de Trompstraat langs de achterzijde van de winkels. Om het geplande pleintje en toegangsweg te realiseren is een aanzienlijke kapitaalvernietiging nodig waar de belasting betalende Waalrenaren niet bepaald op zitten te wachten.
Alle overige aspecten van het voorlopige plan hebben mijn instemming.
 

avatar

Geplaatst door Ir.G.Schrijnemakers

Plaats een reactie