Winkeliersvereniging Den Hof stuurt brief

14 september 2017

Beste raadsleden,

Wij als winkeliersvereniging van den Hof maken ons zorgen over de toekomst van ons centrum van den Hof. Het is belangrijk dat er de komende jaren echt iets gaat gebeuren om het centrum van onze gemeenschap in stand te houden en de kwaliteit te verbeteren. De reden van onze mail is dat we afgelopen dinsdag tijdens een bezoek aan de raadsvergadering nog niet van mening waren dat de raad positief gestemd was over de visie waar wij samen hard aan gewerkt hebben.

Wij zien deze visie als een belangrijke uitdaging voor de toekomst. Een visie waar wij als winkelier en stuurgroep uit de bevolking positief achter staan. Voor ons is het belangrijk dat de raad de noodzaak inziet van een herinrichting van ons centrum en daar dinsdag 12 september een positieve uitslag uitkomt.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Winkeliersbelangen Aalst

avatar

Geplaatst door

Plaats een reactie