Denktank Waalre-dorp discussieert over verkeer

4 oktober 2017

Op 20 september kwam de denktank Waalre-dorp voor de tweede keer bijeen. Op het programma stonden onder meer: de bespreking van thema’s, doelstellingen en kaders en 'wat houdt een Nota van Uitgangspunten in?'. De inwoners uit verschillende straten in Waalre voerden een stevige discussie over de herinrichting van de Traverse (Heikantstraat, Wollenbergstraat, Bergstraat, Onze Lieve Vrouwedijk). Het verlagen van de verkeersdruk en het ontmoedigen van sluipverkeer is ieders wens. Hoe, daar wordt nog verschillend over gedacht. 'We moeten het uiteindelijk met elkaar eens worden om de raad te kunnen adviseren'. Op 24 oktober komt de denktank Waalre-dorp weer bij elkaar. Doel is dan om concrete ideeën die verkeersknelpunten kunnen oplossen, met elkaar te bespreken.
 

avatar

Geplaatst door gemeente Waalre

Plaats een reactie