Hoe deal je met het puberbrein uitverkocht

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018

Dat is fijn hoor, als je eenmaal weet hoe een puberbrein werkt.Maar wat betekent dat dan? Hoe kan ik daar dan mee omgaan? Hoe kan ik hun gedrag dan zo bijsturen dat het voor iedereen in huis te doen blijft? Wat kan ik zelf veranderen en wat kan ik aan mijn kind proberen te veranderen?

Dat ouders van (aanstaande) pubers met deze vragen worstelen mag duidelijk zijn. De lezing 'Hoe deal je met het puberbrein' die dr. Aletta Smits op 24 januari 2019 in de grote zaal in Het Huis van Waalre komt geven is nu al volledig uitverkocht.

Aletta Smits

Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Smits heeft als docent op verschillende scholen gewerkt, zowel op het voortgezet onderwijs als in het hoger onderwijs. Ze is auteur van het boek 'Het puberbrein - de missende handleiding'. Afgelopen jaar heeft ze in de bibliotheek afgelopen jaar al meerdere uitverkochte lezingen gegeven over het puberbrein.

Meer nieuws