2de Wooncafé: Praat mee over Goed Wonen in Waalre!

Geplaatst op donderdag 3 januari 2019

Wat maakt het hier fijn wonen? Wat moeten we behouden en wat juist versterken? Wat moet er in de nieuwe Visie op Wonen komen die de gemeenteraad in 2019 gaat vaststellen? Tijdens het wooncafé op 24 oktober jongstleden hebben inwoners meegedacht over de Visie op Wonen die we aan het maken zijn. De Visie op Wonen geeft kaders voor de toekomstige Woonnotitie en Omgevingsvisie. Naar aanleiding van 24 oktober organiseren we een 2de Wooncafé op 23 januari 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in het Grand Café van Het Huis van Waalre. U bent van harte welkom!

In gesprek met andere inwoners

Tijdens het 2e Wooncafé praten we verder over de thema’s die tijdens het 1ste Wooncafé benoemd zijn. Ook de uitkomsten van de online community waarin inwoners van 18 tot 35 jaar een week lang meegepraat hebben en van het onderzoek onder onze leden van het inwonerspanel zijn daarin meegenomen. In spelvorm wordt aan tafels een verdiepend gesprek gevoerd. Elke tafel bespreekt één van de volgende thema’s die vertaald worden in concrete vragen:

  • Woningen voor iedereen in elke levensfase
  • Een groene en ruime woonomgeving
  • Een veilige woon- en leefomgeving
  • Aantrekkelijke voorzieningen voor dagelijks behoeften
  • Sociale gemeenschap
  • Bereikbaarheid

U kunt met andere inwoners en professionals in gesprek tijdens het 2de Wooncafé over wonen in Waalre. Want Waalre is úw dorp. U loopt, fietst of rijdt over straat, gaat naar de winkel, vindt hier wel of niet de volgende woning in uw ‘wooncarrière’. U maakt gebruik van de kansen die verenigingen, gemeenschapshuizen, scholen, bossen of speelfaciliteiten bieden. Of u mist juist mogelijkheden en wilt uw ideeën graag onder de aandacht brengen van de gemeente. Laat ons weten wat u belangrijk vindt. Praat mee over Wonen in Waalre!

Aanmelden

Laat úw stem horen! Kom naar het Wooncafé op 23 januari, van 19.30 tot 21.30 uur in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar wonen@waalre.nl of te bellen naar 040-2282500.

Meer nieuws