Aanmelden Sjors Sportief en Sjors Creatief in Waalre

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019

Met Sjors Sportief en Sjors Creatief krijgen basisschoolkinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente.

'Sjors' is een regelrechte 'hit' onder de basisschooljeugd. Afgelopen schooljaar deden 400 basisschoolkinderen mee. Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit graag continueren en vraagt sportverenigingen en cultuuraanbieders zich aan te melden.

Activiteiten in het Sjorsboekje

Alle activiteiten worden gebundeld in het kleurrijke Sjorsboekje. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen. Dit zijn naschoolse introductielessen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Wilt u ook bijdragen aan sportieve en creatieve activiteiten voor de basisschoolkinderen? Meld u aan! Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Hoe meer aanbieders, hoe meer keuze voor de kinderen. Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl.  

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact met ons op via e-mail info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws