Bloesem opruimen en onkruidbestrijding

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019

De lente heeft zich aangekondigd; de bomen in uw omgeving lopen weer uit en komen tot bloei! De bloesem aan de bomen is mooi, maar het vallen van de bloesem kan ook hinderlijk zijn. Deze week start de gemeente met het opruimen van de bloesem.

Veegwagens en bladblazers

De bloesem wordt opgeruimd door middel van veegwagens en eventueel handmatig ondersteund met bladblazers. Op deze manier blijft de wijk schoon. Het opruimen van de bloesem zal, afhankelijk van de hoeveelheid bloesem, wekelijks plaatsvinden.

Onkruidbeheer

Daarnaast wordt er gestart met de bestrijding van onkruid in de plantsoenen. Afhankelijk van het soort of type beplanting worden onkruiden geschoffeld of (uit)gemaaid. Door het onkruid regelmatig te verwijderen blijft de omgeving verzorgd.

Vragen?

Brouwers Groenaannemers is in opdracht van de gemeente Waalre verantwoordelijk voor al het groenonderhoud in de gemeente. Heeft u vragen over het ruimen van bloesem of het onkruidbeheer? Neem dan contact op met Brouwers Groenaannemers via e-mail: info@teamwaalre.nl of via telefoonnummer 013-5159427.

Meer nieuws