Mimi's Danstuin presenteert Alice in Wonderland

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Mimi's Danstuin van Gemeenschapscentrum De Pracht presenteert eigen versie 'Alice in Wonderland'

Danseresjes tijdens voorstellingAl enkele jaren verzorgt Mimi's Danstuin de klassieke balletlessen op de woensdagmiddagen, voor kinderen van 4-10 jaar in Gemeenschapscentrum De Pracht. Om het andere jaar wordt er een voorstelling geproduceerd. In 2017 was de voorstelling 'Zand in je ogen', anno 2019 wordt er druk door de kinderen gerepeteerd voor de eigentijdse dansversie van 'Alice in Wonderland'. Marleentje Tiersma-Weismann, gediplomeerd dansdocent, verzorgt zowel de choreografie├źn als de kostuums.

Dommelzaal

De voorstelling zal ditmaal worden opgevoerd op 16 juni in de Dommelzaal van Het Huis van Waalre. Daar mag Mimi's Danstuin gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten; van podium tot beamer, van kleedkamer tot muziekinstallatie. Alles achter de schermen wordt tot in de puntjes geregeld en het belooft een mooie voorstelling te worden.

Hopelijk mogen wij u allen van harte welkom heten bij dansvoorstelling 'Alice in Wonderland'.

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats op 16 juni van 14.00 tot 15.30 uur in de Dommelzaal van Het Huis van Waalre. Toegang is gratis.

Danseresjes tijdens voorstelling

Meer nieuws