Zalengedeelte 't Hazzo gesloopt

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Op woensdag 29 mei is, volgens planning, de sloop van het gedeelte van 't Hazzo met de theaterzaal en andere ontmoetingsruimten afgerond.

Jansen Infra BV uit Son voerde de sloopwerkzaamheden duurzaam uit: alle materialen werden gescheiden, zodat deze zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. De sporthal, kleedruimtes met douches en de foyer met de bar en keuken van 't Hazzo blijven voorlopig, tot het moment dat de nieuwe kantine/ontmoetingsruimte is gerealiseerd, behouden. De foyer is afgesloten met een tijdelijke wand. Het vrijgekomen terrein wordt tijdelijk netjes ingericht.

Nieuwe woningen

In 2019 wordt het ontwerpproces voor zowel de ombouw van de sporthal 't Hazzo als de geplande woningbouw afgerond. Naar verwachting kan de bouw van de nieuwe woningen en de ombouw van de sporthal in 2020 starten. Gebruikers van 't Hazzo en omwonenden zijn en blijven betrokken bij de ontwerpplannen. Op 3 september 2019 worden de ontwerpplannen voor de ombouw van de sporthal 't Hazzo voorgelegd aan de gemeenteraad, inclusief de keuze van de locatie van de ingang (noordzijde of zuidzijde).

Meer nieuws