8 juli: opening extra vestiging CMD in Medisch Centrum Aalst

Geplaatst op dinsdag 25 juni 2019

Heeft u vragen over zelfstandig blijven wonen, de opvoeding van uw kind, of mantelzorg? Voor alle vragen op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp, kunt u vanaf 8 juli ook terecht bij de vestiging van het CMD in het Medisch Centrum Aalst aan de Raadhuisstraat 6B in Waalre.

In het Medisch Centrum Aalst zijn huisartsen, een consultatiebureau en vele andere zorgverleners werkzaam. Omdat het CMD met deze zorgverleners samenwerkt, is het vanzelfsprekend dat het CMD op deze locatie van zorg & welzijn, niet mag ontbreken. Deze nieuwe locatie van het CMD is voor iedereen toegankelijk. U kunt gewoon even binnenlopen om uw vragen over bovenstaande onderwerpen te stellen. De consulenten van het CMD staan voor u klaar en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden zomermaanden

In de zomervakantie (juli-augustus) kunt u op de extra vestiging terecht op de volgende tijden:

  • Maandagochtend: 09.00 - 13.00 uur
  • Woensdagochtend: 09.00 - 13.00 uur
  • Vrijdagochtend: 09.00 - 13.00 uur

Locatie: Medisch Centrum Aalst, Raadhuisstraat 6B, 5582 JD Waalre.

Na de zomervakantie gelden mogelijk andere tijden. Hier wordt u tijdig over geïnformeerd.

Natuurlijk kunt u ons van maandag tot en met vrijdag ook bereiken in Het Huis van Waalre, via telefoonnummer 040-2282500, of per mail via cmd@waalre.nl.

Meer nieuws