MijnOverheid: uw persoonlijke website voor overheidszaken

Geplaatst op dinsdag 6 augustus 2019

De overheid biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan via MijnOverheid. Hier vindt u de gegevens die over u bekend zijn bij de overheid en hier kunt u gemakkelijk lopende zaken nakijken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Post digitaal ontvangen

Wilt u ook uw post van de overheid digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. In deze persoonlijke 'digitale brievenbus' ontvangt u berichten over uw toeslagen, kinderbijslag, betaalspecificaties van WW, of het verlopen van je rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail.

Berichtenbox app

Liever de berichtenbox via een app? Ook dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. U activeert de app eenmalig met uw DigiD en logt voortaan snel in met alleen een pincode. Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op mijn.overheid.nl.


 

Meer nieuws