2 gratis ritten met Bravoflex

Geplaatst op maandag 19 augustus 2019

Bravoflex is sinds eind vorig jaar dé nieuwe vervoerservice in Waalre, Aalst en Eindhoven die, zonder vaste route, rijdt van halte naar halte. Je bepaalt zelf wanneer je bij welke halte wordt opgehaald en waar je naar toe reist. Heb jij al kennisgemaakt met Bravoflex? Vraag nu 2 gratis ritten aan via www.bravoflex.nl.

Pilot

Bravoflex is een pilot van de provincie Noord-Brabant en vervoersorganisatie Bravo. Samen met de gemeenten Eindhoven en Veldhoven doet de gemeente Waalre mee met deze pilot voor een beter openbaar vervoer in de regio. Je kunt hierdoor makkelijker en sneller naar je bestemming reizen.

Geen vaste dienstregeling

Bravoflex kent geen dienstregeling, je bestelt Bravoflex als het jou uitkomt. Je bepaalt dus zelf wanneer je bij welke bushalte wordt opgehaald en naar welke halte in Eindhoven, Veldhoven of Aalst en Waalre je reist. Je reist zonder overstappen naar je bestemming en altijd met een gegarandeerde zitplaats. Bovendien zijn de loopafstanden naar een Bravoflex halte altijd kort. Het kan zijn dat je het voertuig moet delen met andere passagiers. Maar dat gebeurt alleen als jouw aankomsttijd niet in gevaar komt.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.bravoflex.nl en klik door op Bravoflex Eindhoven.

Meer nieuws