Tuinkorven worden weer geplaatst

Geplaatst op dinsdag 17 september 2019

De zomer loopt ten einde en bomen beginnen straks weer blad te verliezen. Dat betekent dat we onze tuin weer winterklaar gaan maken! Bladeren opruimen, snoeien van planten en bomen... Om dit tuinafval kwijt te kunnen plaatst de gemeente Waalre tuinkorven.

De tuinkorven staan van 23 september tot en met 24 november op verschillende plaatsen in Waalre. Hierin kan al het tuinafval. Zorg dat het in de korven terechtkomt en niet daarbuiten, anders zal de korf helaas worden weggehaald.

Het tuinafval wordt gecomposteerd tot een hoogwaardige compost. Een deel van het snoeiafval wordt gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. Tuinieren voor een goed doel dus!

Waar kan ik mijn tuinafval laten?

Kijk op op de Afvalkalender waar de dichtsbijzijnde tuinkorf staat!

Meer nieuws