Geslaagde Wij Waalre Jeugddag!

Geplaatst op maandag 21 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober was de Wij Waalre Jeugddag! Een dag georganiseerd door de gemeente Waalre om jongeren mee te laten denken over het nieuwe jeugdbeleid.

Bijna 100 jongeren uit Waalre tussen de 10 en 18 jaar praatten mee over thema's als omgaan met stress, groepsdruk, drugs en gezondheid. Daarnaast waren er workshops zoals kickboksen, light graffiti en cocktails maken en niet te vergeten een meet & greet met vlogger Kalvijn!

Enkele reacties

Tijn (11 jaar) en Matthijs (11 jaar): 'Wij vonden het heel leuk en ook leuk georganiseerd door de workshops te combineren met nadenken over verschillende onderwerpen. En dat Kalvijn er was maakte het natuurlijk extra leuk!' Noortje: 'Ik vond het naast de workshops ook leuk om mee te denken, dan kan je nog iets zeggen over wat de gemeente doet.' Wethouder Lianne Smit: 'Het was een erg geslaagde dag. We willen als gemeente met en niet óver jongeren praten.'

De gemeente neemt de input van de dag mee in de verdere uitwerking van het nieuwe jeugdbeleid.

Meer nieuws