Project rioolvervanging Molenstraat e.o. van start

Geplaatst op maandag 28 oktober 2019

Werkmannen aan de gang met graafmachine in WerenfriedstraatHet is u misschien al wel opgevallen dat er sinds vorige week in de Dreefstraat gewerkt wordt. In het project 'rioolvervanging Molenstraat e.o.' wordt in het gebied tussen de Molenstraat en Dreefstraat de riolering vervangen en wordt de openbare ruimte en de weg opnieuw ingericht.

Aannemer Heijmans is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Zij gaan per fase het nieuwe plan realiseren en zijn naar verwachting eind 2020 klaar. 

Werenfriedstraat

In de weken 44 tot en met 49 wordt er in de Werenfriedstraat, ten noorden van de Dreefstraat, gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden kunt u gebruikmaken van het trottoir vanaf de Dreefstraat, richting basisschool de Wilderen en de sporthal. Omwille van de veiligheid van alle gebruikers, waaronder schoolgaande kinderen, geldt daar ten tijde van de werkzaamheden een fietsverbod. De fiets aan de hand meenemen is daarbij wel toegestaan.

Meer nieuws