Waalre in gesprek: Hoe kijkt autisme?

Geplaatst op maandag 4 november 2019

Op donderdag 21 november is de laatste lezing in de reeks van Waalre in gesprek, met als titel 'Hoe kijkt autisme?'. De lezing is van 19.30 - 21.30 uur in de Bibliotheek Waalre in Het Huis van Waalre. Entree is € 2,50 voor bibliotheekleden en € 3,00 voor niet-leden. 

Op deze avond gaat fotograaf Ivo Ketelaar, aan de hand van concrete voorbeelden en foto's, in op hoe iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid kijkt en die ervaart. De lezing geeft mensen zonder autisme een idee hoe iemand met autisme bepaalde situaties kan beleven. Hoe beleef je als autist alledaagse dingen en hoe ga je daarmee om? Ivo Ketelaar is professioneel fotograaf en heeft zelf het syndroom van Asperger (een vorm van autisme).

Waalre in gesprek

'Waalre in gesprek' is een samenwerking tussen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele, sociaal-maatschappelijke onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen. Heb je na de lezing specifieke vragen, dan staat een consulent van het CMD deze avond voor je klaar.

Aanmelden

De lezing 'Hoe kijkt autisme?' is op donderdag 21 november van 19.30 - 21.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is € 2,50 voor bibliotheekleden en € 3,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.

Meer nieuws