Zonnepanelen aanschaffen via uw gemeente?

Geplaatst op maandag 20 januari 2020

Ook zonnepanelen zonder kosten? Laat je informeren. Mogelijk gemaakt door jouw gemeente.Als inwoner van Waalre kunt u meedoen aan het project de Groene Zone. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Al vanaf de 1ste maand heeft u financieel voordeel: de aflossing van de lening is namelijk lager dan uw huidige elektriciteitsrekening.

Hoe werkt het?

Waalre is een van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Met deze regeling hoeft u geen spaargeld te hebben om de zonnepanelen te kopen. U leent het geld namelijk tegen een aantrekkelijke rente van 1,35% van de gemeente. U krijgt 15 jaar lang volledige garantie op de zonnepaneleninstallatie en de energieopbrengst.

Aanpassingen meterkast kun je meefinancieren

Zonnepanelen worden aangesloten op de meterkast. In 50% van de gevallen zijn er aanpassingen nodig in de meterkast, voordat deze geschikt is voor zonnepanelen. De nieuwe regeling vanaf 1 januari 2020 maakt het mogelijk om deze kosten mee te financieren. Met de vernieuwde meterkast is de basisvoorziening weer op orde. De meterkast voldoet dan aan de nieuwste NEN-norm (per 2018)

Weetje...

Zonnepanelen werken op licht en wekken dus het hele jaar energie op, ook bij bewolkt weer én ook in de winter.

Interesse?

Wil je ook zonnepanelen zonder eigen investering? Meld je dan aan via www.degroenezone.nl en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer nieuws