Kom uit je schuld...

Geplaatst op maandag 27 januari 2020

Meer dan 1,4 miljoen huishoudens in Nederland hebben een risicovolle of problematische schuld. Heb jij geldproblemen? Je kunt terecht bij het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre.

Ik zoek hulp

Je hebt geldproblemen. Vervelend genoeg. Maar er is ook hulp mogelijk. Een vriend. Een familielid. Misschien wel je baas. Of het CMD van de gemeente. Wacht niet. Zoek hulp.

De consulent van het CMD luistert naar jouw verhaal, want jouw verhaal staat centraal. Schulden hebben invloed op hoe het met je gaat. De consulent van het CMD kan je helpen, zodat je zelf jouw (financiële) zaken weer op orde krijgt. Neem contact op via 040-2282500 of stuur een e-mail naar cmd@waalre.nl

Ik wil helpen

Mensen met geldproblemen lopen daar niet mee te koop. Kun je iets doen? Ja, dat kan. Soms is de vraag 'Kom jij eruit?' het begin van een goed gesprek. Samen kunnen we het aantal mensen met schulden terugdringen en het taboe op het hebben van schulden doorbreken.

Netwerk Waalre Schuldenvrij

Je kunt ook contact opnemen met het Meldpunt Netwerk Waalre Schuldenvrij. Dit netwerk bestaat uit verschillende (hulp/vrijwilligers)organisaties, waaronder Burgerschuldhulp. Neem geheel vrijblijvend contact op via 085-0656858 of via meldingen@burgerschuldhulp.nl.

Meer nieuws