Start werkzaamheden herinrichting Kerkakkers en Kerkstraat

Geplaatst op maandag 27 januari 2020

Sinds november 2019 werken we in het gebied tussen de Molenstraat en Dreefstraat aan het vervangen van de riolering en het opnieuw inrichten van de openbare ruimte en de weg. Dit doen we om de openbare ruimte te verbeteren en klimaatbestendig te maken voor de toekomst. Aannemer Heijmans is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Zij gaan in fases het nieuw plan realiseren en zijn naar verwachting eind 2020 klaar.

Vanaf maandag 27 januari tot en met 27 maart wordt er in de Kerkakkers en de Kerkstraat gewerkt. Het werkgebied wordt in deze periode afgesloten. De parkeerplaats van Kindcentrum/Basisschool de Wilderen en de sporthal is tijdens de werkzaamheden beperkt bereikbaar. U kunt parkeren bij de parkeerplaats van voetbalvereniging RKVV Waalre. Voor het halen en brengen van kinderen is er in de Kerkakkers tussen Monseigneur Bannenberglaan en de Foes een tijdelijke "zoen en zoef"-zone aangelegd. De Kerkakkers en de Foes zullen daarom tijdelijk als éénrichting-straat worden ingericht.

Met de fiets

Tijdens de werkzaamheden kunt u met de fiets de sporthal en school eenvoudig bereiken via de Werendfriedstraat en de Kerkakkers. Wij verzoeken u daarom ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets!

Op de kaart Herinrichting Kerkakkers en Kerkstraat (PDF, 253.8 kB) is de tijdelijke situatie weergegeven.

Meer nieuws