Tuinkorven worden weer geplaatst in maart

Geplaatst op dinsdag 25 februari 2020

Het mooie weer komt tevoorschijn. De heg gaat groeien en de planten in de tuin gaan bloeien. Dat betekent dat we weer gaan tuinieren. En van tuinieren komt tuinafval. En om dit tuinafval kwijt te kunnen, plaatst de gemeente Waalre tuinkorven.

De tuinkorven staan van 2 maart tot en met 26 april 2020 op verschillende plaatsen in Waalre. Hierin kan al het tuinafval. Zorg dat het in de korven terecht komt en niet daarbuiten, anders zal de korf helaas worden weggehaald.

Het tuinafval wordt gecomposteerd tot een hoogwaardige compost. Een deel van het snoeiafval wordt gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. Tuinieren voor een goed doel dus!

Waar kan ik mijn tuinafval laten?

Kijk op de pagina Afvalkalender waar de dichtsbijzijnde tuinkorf staat.

Meer nieuws