Afsluiting N69 Zuid i.v.m. asfaltwerkzaamheden

Geplaatst op dinsdag 7 april 2020

Op korte termijn worden herstelwerkzaamheden aan de asfaltdeklaag van de N69 Zuid (Luikerweg) uitgevoerd. Boskalis Nederland gaat deze herstelwerkzaamheden uitvoeren van dinsdag 14 april 19.00 uur tot en met donderdag 16 april 16.00 uur a.s. Er is mogelijk uitloop van de werkzaamheden tot vrijdag 17 april (16.00 uur).

De werkzaamheden worden bewust op korte termijn en doordeweeks uitgevoerd omdat er minder verkeer is op de Luikerweg vanwege de Lock-down in België (t/m 19 april) en het verkeer door het Corona-maatregelenpakket in Nederland sterk is afgenomen. Hierdoor wordt hinder voor de omgeving na april voorkomen.

Meer informatie

Kijk op www.grenscorridorN69.nl voor meer informatie over omleidingsroutes, de werkzaamheden, te verwachten hinder en met wie u contact op kunt nemen bij vragen. Het openbaar vervoer rijdt tijdens afsluiting niet over de N69 Zuid. Busvervoerder Hermes heeft haar dienstregeling aangepast en voor meer informatie zie www.hermes.nl

Meer nieuws