Buurtbus in Waalre bestaat 10 jaar

Geplaatst op woensdag 15 april 2020

De buurtbus van Waalre (lijn 271) reed 10 jaar geleden, op 6 april 2010, de eerste rit. Formeel werd de buurtbus Waalre opgericht op 22 maart 2010. Om dit jubileum te vieren, mogen inwoners van de Gemeente Waalre een week lang gratis met de buurtbus lijn 271 reizen.
Door de coronamaatregelen rijdt de buurtbus op dit moment niet. Het gratis reizen wordt daarom verschoven naar een latere week in 2020. De maatregelen zijn in elk geval nog tot 28 april van kracht. De chauffeurs staan straks graag weer voor iedereen klaar!

Aangepaste dienstregeling openbaar vervoer

Alle OV-bedrijven verlengen voorlopig tot en met 28 april de speciale dienstregelingen die ze op dit moment rijden. Zo kunnen mensen met een vitaal beroep of mensen die om een andere reden genoodzaakt zijn om te reizen, het OV blijven gebruiken. De OV-bedrijven adviseren reizigers goed voorbereid op reis te gaan en kort voor vertrek de reisplanner te checken. Tevens vragen zij hen op het station, bij de halte en in het openbaar vervoer 1,5 meter afstand te houden. Informatie over de actuele dienstregeling is te vinden op www.bravo.info.

Meer nieuws