Wees loyaal, koop lokaal!

Geplaatst op dinsdag 21 april 2020

Bekijk de video op ons Youtubekanaal

U kunt zich voorstellen dat Waalrese ondernemers het door de coronacrisis niet makkelijk hebben. Een deel van hen wordt hard getroffen. Zo hebben alle horecaondernemingen hun deuren moeten sluiten en hebben veel winkels in Waalre te maken met fors dalende klantenaantallen. Daarom willen we onze Waalrese ondernemers in de spotlights zetten. Ze kunnen een steuntje in de rug nu goed gebruiken en we roepen alle inwoners van Waalre dan ook op om juist nu zoveel mogelijk aankopen lokaal te doen.

Bij sommigen kan dit nog gewoon in de winkel met gepaste afstand. Bij anderen alleen via een webshop of sociale media. Het is ook mogelijk om bij een aantal restaurants of horecagelegenheden je maaltijd te bestellen en af te halen. Onze ondernemers zijn creatief en inventief, dat zit in hun DNA. Zo zorgen zij ervoor dat u toch gewoon kunt genieten van uw favoriete restaurant en tegelijk een bijdrage levert aan de lokale economie. En dat is in het belang van zowel bewoners, winkeliers en ondernemers.

Kijk ook eens op de website van Brainport Eindhoven

Meer nieuws