Tozo-regeling per 1 juni

Geplaatst op donderdag 4 juni 2020

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) wordt verlengd met 4 maanden. De verlengde regeling (Tozo 2) loopt van 1 juni tot met 30 september 2020.

Tozo

Ondernemers en zzp’ers in Waalre die getroffen zijn door de gevolgen van het coronavirus kunnen een aanvraag indienen voor een aanvullende uitkering voor levensonderhoud en/of voor bedrijfskapitaal. Deze tijdelijke regeling vult het inkomen aan tot het sociaal minimum. U kunt nu deze regeling aanvragen over de maanden juni tot en met september 2020. Deze regeling wordt voor ondernemers uit Waalre uitgevoerd door de gemeente Veldhoven. Klik hier om direct naar de voorwaarden en het aanvraagformulier te gaan.

Let op: TOZO is een aanvulling van het eigen inkomen tot het sociaal minimum loon: ongeveer 1500,- voor gehuwden en 1000,- euro voor alleenstaanden. Naast uw inkomen als ondernemer telt ook het inkomen van uw partner mee. Is uw totaal gezinsinkomen hoger  dan het sociaal minimum loon, dan heeft een aanvraag indienen geen zin.

Meer nieuws