Aanbrengen asfalt Nieuwe Waalreseweg

Geplaatst op maandag 29 juni 2020

De gemeente Valkenswaard gaat het asfalt vernieuwen op een gedeelte van de Nieuwe Waalreseweg. Het gaat om de rijbaan tussen de rotonde met de Weegbree/De Hazelaar en de komgrens met Waalre, nabij tuincentrum Coppelmans. De werkzaamheden starten op dinsdagavond 7 juli om 19.00 uur en duren tot woensdagochtend 06.00 uur.

Bewuste keuze

Er is bewust gekozen voor een uitvoering op dit moment omdat de Heikantstraat in Waalre dan nog is afgesloten en het verkeer al wordt omgeleid. Een uitvoering ’s-avonds en ’s-nachts is noodzakelijk vanwege een zeer beperkte bereikbaarheid van de tussen Waalre en Valkenswaard gelegen woningen en bedrijven. Het fietspad blijft tijdens de werkzaamheden gewoon open. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en kunnen bij calamiteiten het werkvak passeren. De Nieuwe Waalreseweg en de Heikantstraat zijn vanaf woensdagochtend 8 juli weer open.

Meer nieuws