Burgemeester en wethouders wensen je een fijne zomervakantie

Geplaatst op maandag 13 juli 2020

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre wil graag het volgende bericht delen aan alle kinderen en jongeren.

Beste kinderen en jongeren van de gemeente Waalre,

Jullie zomervakantie is begonnen. De laatste maanden van het afgelopen schooljaar waren heel anders dan je gewend bent. Eerder dit jaar werden de scholen vanwege het coronavirus gesloten en kon je plotseling niet meer naar school. Misschien vond je dat een feestje, maar was het toch ook heel raar. Hopelijk zijn jij en je familie gezond gebleven. Gelukkig versoepelden de coronamaatregelen. Afspreken met vriendjes en vriendinnetjes kon na een tijdje weer en uiteindelijk mocht je ook weer naar school.

We begrijpen goed dat het coronavirus indruk op je heeft gemaakt. En dat je ook van deze bijzondere tijd hebt geleerd: gezondheid is het allerbelangrijkste. Wij wensen je daarom, een hele fijne, welverdiende zomervakantie toe. Geniet ervan, maak plezier en blijf gezond. En alvast heel veel succes in het nieuwe schooljaar.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre

Meer nieuws