Verklaring bestuurders Waalre

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2020

In de media verschijnen veel berichten over de bestuurlijke situatie in Waalre. Wij betreuren de situatie die is ontstaan naar aanleiding van het publiek worden van vertrouwelijke en deels onjuiste informatie. We nemen dit als bestuur hoog op. Uiteraard begrijpen wij dat hier in de samenleving veel vragen over zijn.

Omdat hier sprake is van meerdere vertrouwelijke en complexe zaken die door elkaar lopen, kunnen we ook nu nog niet ingaan op de inhoud. Het is en blijft van belang om in deze fase eerst de gemeenteraad te informeren, ons hoogste bestuursorgaan. We hopen dat de raad op een zo kort mogelijke termijn met een datum komt voor een extra vergadering.

De raad bepaalt de vorm waarin de extra vergadering gaat plaatsvinden. Afhankelijk van het verloop van deze bijeenkomst zal duidelijk worden hoe we u verder kunnen informeren.

Bekijk eerdere berichtgeving over de bestuurlijke situatie.

Meer nieuws