Extra raadsvergadering

Geplaatst op vrijdag 21 augustus 2020

Op dinsdagavond 18 augustus jl. kwam het presidium bij elkaar (fractievoorzitters) om de bestuurlijke situatie te bespreken.

In deze vergadering werd besloten om een extra vergadering te houden op donderdag 20 augustus, met een vervolg op maandag 24 augustus om 19.30 uur. De wethouders en de burgemeester geven deze bijeenkomsten een toelichting en raads- en collegeleden gaan met elkaar in debat.

Het eerste deel, donderdag 20 augustus, vond plaats achter gesloten deuren. Het tweede deel, maandag 24 augustus, vindt openbaar plaats en kan door geïnteresseerden via https://waalre.raadsinformatie.nl worden gevolgd. Klik op de groene balk naast 'nu live' om de uitzending te volgen.

Bekijk eerdere berichtgeving over de bestuurlijke situatie.

Meer nieuws