Bladkorven worden weer geplaatst

Geplaatst op maandag 21 september 2020

De zomer loopt ten einde en bomen beginnen straks weer blad te verliezen. Dat betekent dat we onze tuin weer winterklaar gaan maken! Bladeren opruimen, snoeien van planten en bomen. Om dit tuinafval kwijt te kunnen plaatst de gemeente Waalre tuinkorven.

21 september t/m 22 november

De tuinkorven staan van maandag 21 september tot en met zondag 22 november 2020 op verschillende plaatsen in Waalre. Hierin kan al het tuinafval. Zorg dat het in de korven terecht komt en niet daarbuiten, anders zal de korf helaas worden weggehaald.

Compost

Het tuinafval wordt gecomposteerd tot een hoogwaardige compost. Een deel van het snoeiafval wordt gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. Tuinieren voor een goed doel dus!

Waar kan ik mijn tuinafval laten?

Kijk op afvalkalender.waalre.nl waar de dichtstbijzijnde tuinkorf staat.

Meer nieuws