Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Geplaatst op donderdag 24 september 2020

Alle kinderen uit de basisschoolleeftijd in de gemeente Waalre ontvingen vorige week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan zij kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Inschrijven voor activiteiten kan vanaf 25 september (15.30 uur) via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s

Kinderen uit de gemeente Waalre kunnen kennismaken met meer dan 50 activiteiten! Voor de sportievelingen is er bijvoorbeeld atletiek, badminton, dansen, lasergamen, handbal, scouting en tennis. De creatievelingen kunnen kennis maken met onder andere theater, muziek maken, tekenen en schilderen, lego en techniek. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele schooljaar door. Een leuke en laagdrempelige manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur zonder direct lid te worden van een vereniging. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie en het aanbod kijk op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws