Provincie opent subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’

Geplaatst op dinsdag 13 oktober 2020

Vanaf 15 oktober 2020 opent de subsidieregeling vanuit de provincie Noord-Brabant ‘Brabant geeft Energie’. De provincie is op zoek naar projecten ‘van onderop’ die de energietransitie in Brabant aantoonbaar versnellen. De projecten moeten innovatief, opschaalbaar, deelbaar en enthousiasmerend voor Brabanders zijn. Doel is dat er samenwerkingsverbanden ontstaan, die gezamenlijk een project uitvoeren.

Openstelling subsidieregeling

De nieuwe subsidieregeling loopt van 15 oktober 2020 tot en met 1 december 2021. De subsidie wordt alleen toegekend als het project nog niet eerder aanspraak maakte op een provinciale subsidie. Reguliere verduurzamingsmaatregelen zoals, dak-, vloer-, gevel- en spouwmuurisolatie en zonnepanelen komen niet in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.brabantgeeftenergie.nl of neem rechtstreeks contact op met de stichting door een e-mail te sturen naar Minke van Boekel.

Meer nieuws