'Waalre in gesprek' webinar: Pubers en gamen

Geplaatst op vrijdag 6 november 2020

Op zondag 15 november 2020 vindt het webinar van ‘Waalre in gesprek’ plaats over pubers en gamen. Tijdens een vrolijke online presentatie houdt Aletta Smits ouders en pubers een spiegel voor over games en gamen. Waarom vinden ze het zo moeilijk om hun game neer te leggen? Wanneer moet je je zorgen maken? En wat is er slecht en eigenlijk heel goed en gezond aan gamen?

Aanmelden

De lezing is van 14.30 - 16.00 uur, tickets kosten €3,-. Aanmelden voor het webinar kan via de site van Bibliotheek Eindhoven. Na het kopen van je ticket ontvang je op de dag van het webinar je persoonlijke link. Je kunt de opname niet na afloop terugkijken. Inschrijving sluit de dag van de lezing om 12.00 uur.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele, sociaal-maatschappelijke onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen. Heb je na de lezing specifieke vragen, dan staat een consulent van het CMD deze avond voor je klaar.

Meer nieuws