Een berichtje van de nieuwe wethouders

Geplaatst op donderdag 3 december 2020

De nieuwe wethouders Sjouw, Van Burgsteden en PietersBeste inwoners van Waalre,

Vorige week dinsdag (24 november) zijn uw nieuwe wethouders benoemd. Samen met de burgemeester vormen we tot na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 het zakencollege van Waalre. Een college waarin we als wethouders zijn gekozen om onze kennis en kunde, samen met de nodige bagage aan bestuurlijke ervaring. Op de pagina over het college kunt u uitgebreid bekijken hoe we de portefeuilles verdeeld hebben. De verdeling op hoofdlijnen: wethouder Liesbeth Sjouw: Sociaal Domein, Sport, Cultuur; wethouder Jan van Burgsteden: Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen en Mobiliteit en wethouder Maarten Pieters: Duurzaamheid, Openbare Ruimte, Dienstverlening, Financiën.

We kijken er enorm naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan alle onderwerpen, benoemd in de raadsbrede agenda. Een agenda met een programma dat door alle partijen in de gemeenteraad van Waalre is opgesteld. En hoewel een zakencollege wat afstandelijk klinkt, is het dat zéker niet wat ons betreft. We zetten dan ook in op dichtbij en samen. Hoe we dit gaan doen? Met ú en vooral ook voor ú. Gezamenlijk aan de slag om mooie projecten te laten slagen. Initiatieven van de grond te krijgen. In samenwerking en met uw ondersteuning, onze ambtelijke organisatie en uw gemeenteraad die toeziet op ons werk. 

We hopen u snel te mogen ontmoeten in deze mooie gemeente. De eerst tijd nog digitaal, maar later hopelijk ook fysiek. Wanneer we weer mogen genieten van alle activiteiten en fijne ontmoetingen. Waalre is naast een prachtige groene gemeente ook een enorm warme gemeente. Een hechte gemeenschap. Het is voor ons een eer om hier wethouder te mogen zijn.

We hebben vertrouwen in de toekomst!

Met hartelijke groet,

Wethouder Sjouw
Wethouder Van Burgsteden
Wethouder Pieters

Meer nieuws