Ondersteuningsverklaring ondertekenen

Geplaatst op maandag 4 januari 2021

Dit jaar vinden er Tweeder Kamerverkiezingen plaats. Vanaf vandaag tot maandag 1 februari kunnen er ondersteuningsverklaringen worden ondertekend. Met dit formulier verklaart een persoon dat hij een kandidatenlijst van een politieke groepering ondersteunt.

Een ondersteuningsverklaring is een schriftelijke verklaring van een kiesgerechtigde die deelname van een partij aan de verkiezing ondersteunt. De kiesgerechtigde vult hiervoor een formulier in op het gemeentehuis en toont hierbij zijn identiteitsbewijs.

Ondersteuningsverklaring ondertekenen

Wilt u een ondersteuningsverklaring ondertekenen? Dan kunt u zonder afspraak hiervoor terecht in het Huis van Waalre, maar wel alleen tijdens de aangepaste openingstijden:

  • Maandag en woensdag van 08.30 tot 12.30 uur
  • Donderdag van 13.30 tot 19.30 uur

Meer nieuws