Formulieren avondklok

Geplaatst op vrijdag 22 januari 2021

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. 

Formulieren avondklok

Als het noodzakelijk is dat u naar buiten gaat tijdens de avondklok, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij zich hebben. Als het nodig is dat u voor werk naar buiten gaat moet u ook een ‘Werkgeversverklaring avondklok’ kunnen laten zien. Beide formulieren kunt u downloaden op de website van Rijksoverheid.

De ingevulde formulieren kunt u uitprinten of digitaal bewaren op uw telefoon of tablet. Dit moet u bij zich hebben en kunnen laten zien aan de politie of buitengewoon opsporingsambtenaar (boa). Hierover leest u ook meer op de website van Rijksoverheid.

Meer nieuws