Steun lokale winkeliers: Click/Call en Collect

Geplaatst op woensdag 17 februari 2021

Door de coronamaatregelen zijn winkeliers en andere ondernemers, net als de horeca, al een tijdje gedwongen om de deuren te sluiten. Dat raakt hen hard. Gelukkig is de overheid met een versoepeling gekomen. Bij niet-essentiële winkels mogen bestellingen aan de deur worden afgehaald.

De gemeente vindt het belangrijk de lokale winkeliers te steunen. Daarom bieden we graag een overzicht van alle lokale winkeliers die een Click en/of Call en Collect service bieden.

Aanmelden

Bent u winkelier en kan er bij uw zaak een bestelling worden geplaatst en afgehaald? En kunt u de promotie op onze website goed gebruiken? Laat het ons weten. Geef de naam van uw zaak, website en/of telefoonnummer, en openingstijden door aan communicatie@waalre.nl.

We zullen zo snel mogelijk het overzicht publiceren. Houd onze communicatiekanalen in de gaten.

Meer nieuws