Actie gezamenlijke inkoop isolatie

Geplaatst op donderdag 18 februari 2021

Een slecht geïsoleerde woning verliest warmte via muren, ramen, vloer en dak. Om het toch comfortabel te hebben, gaat de thermostaat omhoog. Zonde van het geld en de energie. Er zijn veel materialen die dit energieverlies kunnen beperken, daarmee uw energierekening kunnen verlagen en tegelijk het comfort van uw woning verhogen.

Volgende week ontvangen alle inwoners met een woning gebouwd voor 1985 een brief over de actie isolatie. Voor nieuwere huizen is dit namelijk niet rendabel. Het is dus specifiek voor de wat oudere woningen (het gaat om 4000 woningen in totaal).

Wat houdt de inkoopactie in?

De actie wordt uitgevoerd door Susteen namens de gemeente Waalre. Tijdens de actie koopt een grote groep huiseigenaren uit Waalre isolatiemaatregelen samen in. De inkoop wordt via Susteen georganiseerd. Door deze gezamenlijke inkoop, kunnen we de prijzen lager houden.

Om welk soort isolatie gaat het?

Met isolatiemaatregelen bedoelen we spouwmuurisolatie, vloer- of bodemisolatie, isolatieglas en/of dakisolatie. De deelnemende bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden voor kwaliteit, service en garantie.

Wat zijn de voordelen van de gezamenlijke inkoop?

 • Er komt een adviseur aan huis om uw woning en wensen te beoordelen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door bedrijven die voldoen aan strenge voorwaarden voor kwaliteit, service en garantie.
 • Door de gezamenlijke inkoop kunnen de werkzaamheden voor een goede prijs worden aangeboden.
 • U kiest zelf of u de voorgestelde werkzaamheden wil laten uitvoeren.

Hoe werkt het?

Een adviseur van Susteen komt bij u thuis om de situatie te beoordelen. Dit bezoek kost tijdens de inkoopactie slechts € 30,- (normale prijs € 79,-). Vervolgens ontvangt u een persoonlijk adviesrapport. In dit rapport staat een overzicht van de geadviseerde isolatiemaatregelen, de kosten ervan en de besparing die ze naar verwachting per jaar opleveren. Het rapport geeft u ook een overzicht van mogelijke subsidies.

Hoe kunt u meedoen met de inkoopactie?

 1. U schrijft zich voor 31 maart 2021 vrijblijvend in via het aanmeldformulier op de website van Susteen.
 2. Het team van Susteen neemt contact met u op voor een afspraak bij u thuis. De kosten hiervoor zijn € 30,-. 
 3. Een adviseur komt bij u thuis om uw woning te beoordelen. Uiteraard nemen we alle coronamaatregelen in acht.
 4. U ontvangt een adviesrapport en vrijblijvende offertes op maat per e-mail.
 5. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet u of en hoe u uw energierekening kunt verlagen door middel van isolatie.
 6. U neemt zelf een besluit óf en wanneer u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren.
 7. Door de gezamenlijke inkoop via Susteen profiteert u van een goede aanbieding voor werkzaamheden uitgevoerd door bedrijven die voldoen aan strenge eisen voor kwaliteit, service en garantie.

Heeft u vragen over de inkoopactie?

Neem dan contact op via Susteen. Dit kan via e-mail klantenservice@susteen.nl of telefoonnummer 085-8085119.

Meer nieuws