Ontwikkelaar duurzaam woontorentje Waalre-Noord bekend

Geplaatst op dinsdag 23 februari 2021

Ontwerp van woontorentje WaderloGemeente Waalre heeft Michel de Groot geselecteerd om aan de rand van waterplas De Meeris in Waalre-Noord een woontorentje van 5 appartementen te ontwikkelen. Dit project met de naam Waderlo, maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Waalre-Noord.

Het gebouw zal spraakmakend zijn vanwege de bijzondere uitstraling. De keuze is vooral ook gemaakt vanwege duurzaamheid en de beoogde betrokkenheid van de toekomstige bewoners en omwonenden tijdens het proces van ontwerp tot en met bewonen.

Michel de Groot

Michel de Groot zal het project Waderlo gaan realiseren. De visie op de opgave die hij met project Waderlo heeft neergelegd is erg aansprekend. Er komen 5 ruime appartementen in het hogere segment. De locatie is de zuidoost hoek van de waterplas, aan de Agterste Meer, aansluitend bij de bestaande bebouwing van The Lodge. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid tot realisatie van het woontorentje.

Meer informatie of deelnemen?

Meer informatie over het plan is te vinden op www.waderlo.nl. Heeft u interesse om deel te nemen aan het project? Dan kunt u een mail sturen naar info@waderlo.nl.

Meer nieuws