Overlegplatform Economische Zaken voor ondernemers in Waalre

Geplaatst op woensdag 24 februari 2021

De gemeente Waalre overlegt regelmatig met de verschillende ondernemersorganisaties in Waalre over de economische ontwikkeling van Waalre. De onderwerpen die hier besproken worden zijn, bijvoorbeeld: het versterken van de dorpscentra in Aalst en Waalre-dorp, zaken die spelen op de bedrijventerreinen in de gemeente (Het Broek, Voldijn en Diepenvoorde) maar ook de kansen die recreatie en toerisme kunnen bieden en samenwerking in de regio op het thema Economie.    

Het overlegplatform bestaat uit:

 • Wethouder Jan van Burgsteden (voorzitter)
 • Henri Jacobs
 • Piet van der Meulen
 • Jan Couwenberg
 • Jos Noten
 • John van Doormalen
 • Peter van den Broek
 • Remco van Oosterom
 • Else Marie Bruijnen/ Bart Bruijnen
 • Michael Keijers
 • Ralf Jongen (secretaris)

Uw onderwerp op de agenda?

Heeft u onderwerpen waarvan u vindt dat die besproken moeten worden in het Overlegplatform Economische Zaken? Neem dan contact op met één van de hierboven genoemde leden of stuur een mailtje naar de secretaris: rjongen@waalre.nl.

Meer nieuws