Gemeente sluit zich aan bij Uniek Sporten Zuid Brabant

Geplaatst op woensdag 10 maart 2021

Per 1 januari heeft gemeente Waalre zich aangesloten bij Uniek Sporten Zuid Brabant. Deze samenwerking tussen de gemeentes in Zuid-Oost Brabant heeft als doel om sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken, ondank een lichamelijke, verstandelijke of geestelijke beperking.

Het Waalres Sport-en Beweegakkoord wil zoveel mogelijk inwoners van Waalre aan het sporten of bewegen krijgen. Daarom heeft de gemeente zich aangesloten bij Uniek Sporten Zuid Brabant en sinds kort een sport-en beweegcoach aangesteld. Wat zij precies doet, vertelt ze in een filmpje op het YouTube kanaal van het Waalres Sport- en Beweegakkoord.

Vragen

Neem voor vragen of meer info contact op met Shauny Regli via unieksporten@waalre.nl of via 040-2282639. Meer informatie over Uniek Sporten is te vinden op www.unieksporten.nl.

Meer nieuws