Goed voor Mekaar Waalre helpt met vaccinatieritten

Geplaatst op woensdag 24 maart 2021

Heeft u een afspraak om u te laten vaccineren maar bent u minder mobiel, en heeft u geen vervoer? Als het zelf regelen van vervoer lastig is en u niet kunt terugvallen op vervoer met indicatie, dan kunt u een beroep doen op Goed voor Mekaar Waalre.

Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit ons dorp u met hun eigen auto. Als het nodig is, begeleiden we u ook in de priklocatie. Uiteraard nemen we daarbij de coronamaatregelen in acht. Goed voor Mekaar Waalre is van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 06-25 76 24 22.

Meehelpen

Bent u in het bezit van een auto en rijbewijs en wilt u als vrijwillige chauffeur iets voor een ander doen? Ook dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat geldt natuurlijk ook als u op een andere manier wilt bijdragen aan Goed voor Mekaar, bijvoorbeeld bij onze boodschappen- of klussendienst, als maatje of in ons team aan de telefoon en de balie. U kunt ons bellen op het bovenstaande nummer of mailen: info@goedvoormekaarwaalre.nl. Meer informatie vindt u op de website van Goed voor Mekaar Waalre.

Meer nieuws