Start werkzaamheden Traverse Zuid

Geplaatst op woensdag 31 maart 2021

Op 6 april start BLM Wegenbouw met de werkzaamheden aan de Traverse Zuid. De doorgaande route op de Wollenbergstraat en Heikantstraat wordt opnieuw ingericht.

De werkzaamheden starten bij de kruising Wollenbergstraat - Willibrorduslaan en gaan tot de kruising met de Burgemeester Uijenstraat. De kruising Wollenbergstraat - Willibrorduslaan wordt vanaf 6 april vijf weken gedeeltelijk afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid

Verkeer op de Willibrorduslaan wordt omgeleid via de Hoogstraat en het centrum van Waalre-dorp blijft via de Hoogstraat bereikbaar. De route Willibrorduslaan - Bergstraat blijft beschikbaar voor verkeer. Buslijn 7 kan de werkzaamheden tijdens de uitvoering blijven passeren. Buurtbus 271 leiden we tijdens de werkzaamheden om via de Hoogstraat.

Meer informatie

Alle informatie over dit project vindt u op de website Duurzaam door Waalre en in de BLM Wegenbouw App, te downloaden via de Appstore of Playstore.

Meer nieuws