Huiskameractiviteit voor senioren

Geplaatst op vrijdag 16 april 2021

Is je kringetje steeds kleiner geworden en heb je behoefte aan meer contact met leeftijdgenoten? Vind je het vanwege een beperking lastig om aan te sluiten bij andere activiteiten voor senioren? Of ben je mantelzorger en wil je even de handen vrij hebben om je eigen dingen te doen? Dan kennen we in Waalre twee huiskameractiviteiten om aan deel te nemen.

In Waalre-dorp is dat Neffe de kerk, in de huiskamer van de pastorie in Waalre. Te bezoeken op vrijdag. De Prachtdag is op maandag en woensdag te bezoeken in De Pracht in Aalst.

Gevarieerd programma

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden, rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de bezoekers. Maar om een idee te geven: men kan er schilderen, knutselen, een gezelschapsspel spelen, wandelen, de krant of een verhaal wordt voorgelezen, luisteren naar muziek en meer. De bedoeling is dat de gasten een gezellige dag beleven. Een vast onderdeel is een gezamenlijke lunch tijdens het middaguur.

De kosten voor deelname zijn € 12,00 voor een dag, inclusief de lunch.

Professionele begeleiding

Momenteel werkt men in kleine groepen en wordt er zorgvuldig rekening gehouden met de coronavoorschriften, zodat het voor iedereen veilig en verantwoord is. Er is professionele begeleiding aanwezig, met ondersteuning van vrijwilligers.

Meer informatie

Voor meer informatie over Neffe de kerk of de Prachtdag, bel met GoedvoormekaarWaalre via 06-25762422 iedere werkdag tussen 9.30 en 12.00 uur.

Meer nieuws