Digitaal Alzheimer Café

Geplaatst op zondag 18 april 2021

Er is weer een nieuw Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre digitaal te bezoeken. Gewoon thuis, achter uw digitale scherm. Dit keer gaan we in gesprek met Jan van Hal, vrijwilliger Hulpdienst financiën. Want na een diagnose dementie kan er veel veranderen.

Iedereen moet belasting betalen. Niet iedereen kan de aangifte zelfstandig invullen. Onder bepaalde voorwaarden kunt u dan hulp krijgen bij welzijnsorganisaties. Dan ondersteunt een deskundig vrijwilliger u hierbij. Jan van Hal is zo’n vrijwilliger. Omdat Jan met iedereen te maken kan krijgen, komt hij dus ook mogelijk in contact met mensen die dementie krijgen of dat al hebben. Een goede reden om met Jan in gesprek te gaan.

Digitaal kijken

Hoe krijgt u dit digitale Alzheimercafé op uw scherm? Ga naar de website van Alzheimer Nederland.

Wilt u graag steeds persoonlijk geïnformeerd worden over onze activiteiten? Neem dan contact op met Maria van Engelen. Telefoonnummer 06-25762401 of e-mail MvEngelen@waalre.nl.

Meer nieuws