Eén Koninklijke Onderscheiding in Waalre

Geplaatst op maandag 26 april 2021

Dit jaar ontvangt mevrouw Kleintjens-Schots uit Waalre een Koninklijke Onderscheiding bij gelegenheid van de jaarlijkse Lintjesregen. Mevrouw Kleintjens-Schots wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Boelhouwer reikt op afstand de versierselen uit bij de voordeur van de woning van mevrouw Kleintjens-Schots met inachtneming van de coronamaatregelen.

Mevrouw Kleintjens-Schots en burgemeester BoelhouwerMevrouw U.T.B.M. Kleintjens-Schots

Mevrouw Kleintjens-Schots (68) was tot haar pensionering in 2017 werkzaam als secretaresse bij het Kantoor Witlox-van de Boomen in Waalre. Naast haar baan zet zij zich sinds 2001 in als vrijwilliger bij de Waalrese Lawn Tennis Vereniging als coördinator voor het onderhoud aan het gebouw, huishoudelijke taken en de barbezetting. Van 2001-2017 was zij ook lid van de paviljoencommissie. Zij organiseerde o.a. de cursus Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) schenken. Sindsdien is zij organisator van het 10-daagse Open Toernooi en het 50+ Gezelligheidstoernooi.

Sinds 2016 is mevrouw Kleintjens-Schots vrijwilliger bij de Stichting Voedselbank Aalst-Waalre. Ze ondersteunt de wekelijkse verdeling van levensmiddelen en regelt extra activiteiten voor de kinderen zoals een bezoek aan de speeltuin of gratis kunnen deelnemen aan de jeugdvakantieweek. In 2017 werd mevrouw Kleintjens-Schots vrijwilliger bij de Waalrese afdeling van de Vereniging ‘De Zonnebloem’ waar zij sinds de functie van penningmeester vervult. Ze gaat op bezoek bij ouderen en eenzamen en is medeorganisator van diverse activiteiten.

Tenslotte is mevrouw Kleintjens-Schots sinds vorig jaar ook vrijwilliger bij de Stichting Speeltuin 'De Klimbim' waar zij actief is als toezichthouder en (een deel van) het onderhoud aan de accommodatie verzorgt.

Meer nieuws